Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه عباسی گفت: ما آموزش‌های لازم را به این افراد ارائه می‌کنیم و مواد اولیه را هم در اختیارشان می‌گذاریم تا در محیط خانه بدون اینکه هزینه خاصی بکنند محصولاتشان را تولید بکنند. حتی در چرخه فروش محصولات هم با کارفرمایان هماهنگی‌های لازم را تلاش می‌کنیم به وجود بیاوریم تا برای فروش هم این افراد مشکلی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه عباسی مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور درخصوص لزوم ارتقا قابلیت‌های شغلی زنان سرپرست خانوار به میزان گفت: در سال جدید با توجه به اینکه الان هم با تورم و هم با بیماری کرونا مواجه هستیم برای به روزرسانی مدل‌های توانمند سازی زنان سرپرست خانوار کار‌های اولیه مربوط به این موضوع را انجام داده ایم که انشاالله در صورت تصویب شدن و تامین اعتبارات لازم حتما این موضوع را اجرا می‌کنیم. قصد ما بیشتر این است که با توجه به شرایط کرونایی موجود، زنان سرپرست خانوار بتوانند از کسب و کار‌های دیجیتالی استفاده بکنند.   وی ادامه داد: سال گذشته با کمک معاونت زنان ریاست جمهوری آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ را با سه یا چهار برند خاص ارائه دادیم. در این رابطه آموزش‌های لازم به زنان سرپرست خانوار و تسهیلگران محلی ارائه شده است. الان زنان سرپرست خانوار محصولاتشان را از طریق وبگاه‌های مربوط به همین برند‌ها به فروش می‌رسانند. از طرف دیگر قصد ما این است که بتوانیم تکنیک‌های جدید ایجاد درآمد را به خانه این افراد ببریم. به طور مثال یکی از پروژه‌های ما مربوط به این است که بتوانیم مساله تولید محصولات گلخانه‌ای را به صورت عمودی در یک فضای کوچک مثلا در حمام خانه این افراد اجرایی کنیم. با این کار این خانواده‌ها می‌توانند محصولاتی مثل گوجه یا فلفل دلمه‌ای را که، چون ارگانیک هم هستند فروش بالایی دارند را در خانه پرورش بدهند.   مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان خاطرنشان کرد: ما آموزش‌های لازم در این خصوص را به این افراد ارائه می‌کنیم و مواد اولیه را هم در اختیارشان می‌گذاریم تا در محیط خانه بدون اینکه هزینه خاصی بکنند این محصولات را تولید بکنند. حتی در چرخه فروش این محصولات هم با کارفرمایان هماهنگی‌های لازم را تلاش می‌کنیم به وجود بیاوریم تا برای فروش هم این افراد مشکلی نداشته باشند.   بیشتر بخوانید: ۲۵۰ هزار خانوار زن سرپرست تحت پوشش بهزیستی قرار دارند
وی درباره افزایش مستمری زنان سرپرست خانوار گفت: در حال حاضر افزایش مستمری برای گروه‌های هدف انجام گرفته و مستمری خانواده‌های پنج نفره به یک میلیون و صد هزار تومان رسیده است. این افزایش مستمری از ابتدای امسال به این خانواده‌ها تعلق می‌گرفت. اما دو ماه معوقه شد که از ابتدای خرداد این افزایش مستمری به همه این خانواده‌ها تعلق گرفته است.
عباسی در واکنش به اینکه آیا اعطای وام یا تسهیلات مالی به این افراد با اولویت بندی خاصی انجام می‌شود گفت:یک زن سرپرست خانوار که جزو زیرمجموعه سازمان بهزیستی محسوب بشود سرپرست خانوار شدن این زن ناشی از طلاق یا فوت همسر یا خود سرپرست بودن او است یا اینکه همسرش از کارافتاده، معتاد یا زندانی باشد. یعنی این زنان اگر مستمری بگیر سازمان بهزیستی یا تحت پوشش این سازمان باشند درواقع افرادی نیازمند هستند؛ بنابراین اگر برای گرفتن کسب و کار متقاضی دریافت وام باشند مشکلی نخواهند داشت. فقط لازم هست تا یک مدرک فنی حرفه‌ای ارائه کنند که نشان بدهد این وام برای ایجاد کسب و کار مورد استفاده قرار می‌گیرد.   وی افزود: ولی گاهی تقاضای دریافت وام برای مشکلات درمانی یا به دست آوردن کمک‌های خاص صورت می‌گیرد. در این مواقع یا خود ما به صورت بلاعوض کمک‌هایی را ارائه می‌کنیم مثلا کمک‌های مربوط به هزینه درمان را ارائه می‌دهیم یا از خیرانی که بتوانند این کمک‌ها را عرضه کنند کمک می‌گیریم. اما درباره اشتغال این زنان سازمان بهزیستی مشکلی ندارد و اگر برای دریافت وام متقاضی باشند این وام را دریافت خواهند کرد. فقط مشکلی که وجود دارد این است که بسیاری از این زنان برای دریافت وام امکان آوردن ضامن را ندارند.   انتهای پیام/ برچسب ها: بهزیستی زنان سرپرست خانوار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی زنان سرپرست خانوار زنان سرپرست خانوار سازمان بهزیستی افزایش مستمری خانواده ها دریافت وام کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند

شهردار تبریز با حضور در روزبازارهای شهریم دستورات لازم را برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ به همراه احد صادقی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی، غلامرضا احمدی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز و علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز از آخرین وضعیت بازارچه‌های محلی که با نام روز بازار شهریم در برخی از نقاط شهر فعالیت دارند، بازدید کرد.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های شهری توسعه پیدا می‌کند، اظهار کرد: تبریز به تناسب وسعت و تعداد جمعیت از بازارچه‌های محلی کمی برخوردار می‌باشد که در این راستا برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی دستورات لازم را صادر کرد.

علیرضا زبردست، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز نیز ضمن ارائه گزارش وضع موجود و چالش‌های این سازمان، رئوس برنامه‌های پیش رو را تشریح کرد.

وی در خصوص طراحی و استانداردسازی بازارچه‌ها، نظارت و ساماندهی روز بازارهای شهریم، تغییر سیاست در واگذاری غرفه و مدیریت بازارچه‌ها، شناسایی تولیدکنندگان و مشارکت با بخش خصوصی برای تقویت بخش بازرگانی سازمان و راه‌اندازی فروشگاه‌های سیار و عرضه کالاهای اساسی برای تنظیم بازار، برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به شهروندان که از جمله برنامه‌های آینده سازمان است، توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایمنا، شهردار تبریز از بازارچه‌های مرزداران، یاغچیان، صمدی و بازارچه در حال احداث واقع در منطقه هفت تبریز بازدید و تدابیر لازم برای تکمیل و تجهیز این بازارچه‌های محلی در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان اتخاد کرد.

کد خبر 750750

دیگر خبرها

  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران