Web Analytics Made Easy - Statcounter

شارقی از اعطای وام ۲۰ میلیونی به زنان سرپرست خانوار در بحران کرونا خبر داد و گفت: ما به کمک بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی پویشی تحت عنوان «خودمان می سازیم» را راه اندازی کردیم که کارشان تولید ماسک، ژل و مواد ضد عفونی کننده برای نیازمندان است.

«ثریا شارقی» در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان در خصوص حمایت از زنان سرپرست خانوار در بحران کرونا گفت: ما به کمک بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی پویشی تحت عنوان «خودمان می سازیم» را راه اندازی کردیم که کارشان تولید ماسک، ژل و مواد ضد عفونی کننده برای نیازمندان جامعه می باشد، ما نیز در این راستا اقدامات لازم را جهت جذب حمایت های مردمی برای آنها انجام می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل امور بانوان استانداری تهران از اعطای وام 20 میلیونی به زنان سرپرست خانوار در بحران کرونا خبر داد و افزود: برخی اتحادیه ها مانند اتحادیه آرایشگران و خیاطان که اغلب شان را زنان تشکیل می دهند در این شرایط بحرانی با مشکلات زیادی روبرو شدند، سعی کردیم با رایزنی های صورت گرفته از طریق بانک شهر تسهیلاتی برای آنها ارایه دهیم که این امر می تواند در کاهش مشکلات آنها تا حدودی تاثیرگذار باشد.

 

وی در ادامه افزود: همچنین تعدادی ارباب رجوع های موردی نیز داشتیم که سعی کردیم مشکلات آنها را هم از طریق مکاتبه حل کنیم، ضمن اینکه کمک های موردی نیز برای زنان سرپرست خانوار صورت گرفته است.

 

شارقی در خصوص زنان کارآفرین نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه در شرایط کنونی بسیاری از زنان کارآفرین از لحاظ اقتصادی متضرر شدند لذا در صورت کاهش ویروس کرونا و تسهیل تردد در اجتماع ما یک سری برنامه های آموزشی کوتاه مدت اتخاذ کردیم که بعد از آموزش، بلافاصله آنها بتوانند به شرایط اولیه خود بازگردند.

 

مدیر کل امور بانوان استانداری تهران با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا برخی از زنان سرپرست خانوار خط تولید خود را تغییر داده و به تولید ماسک و گان پرداختند، اظهار کرد: هماهنگی این اقدامات (تغییر خط تولید) توسط ما صورت گرفت، منتهی مشکلی که اینجا وجود دارد این است که چون این زنان از طریق واسطه ها بکارگیری می شوند در دریافت حق الزحمه خود با مشکل مواجه هستند لذا ما در تلاش ایم که شرایطی فراهم شود تا زنان سرپرست خانوار بدون واسطه حق و حقوق خود را دریافت کنند، ضمن اینکه سازمان صنعت، معدن و تجارت هم نظارت هایی بر روی این مسئله دارد ولی باید افزایش دهد تا در این میان حقی از افراد ضعیف تضیع نشود.

 

شارقی تصریح کرد: بر اساس سرشماری سال ٩٥ در کشور در مجموع ۲۱میلیون خانوار در کشور وجود دارد که ٨٨ درصد مردها سرپرست خانوار و ١٢ درصد زنان سرپرست خانوار هستند. از تعداد ١٢ درصد زنان سرپرست خانوار در کشور ۷.۲ درصد شوهرشان فوت شده و ٢.٢ درصد نیز طلاق گرفته‌اند .

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: زنان سرپرست خانوار زنان سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۴۴ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند اظهار کرد: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

وی افزود: پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغال‌زایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول سال‌جاری در عمل به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم‌بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

وی بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین‌نژاد منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس با قدردانی از نگاه ویژه کمیته امداد در جهت رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت این کمیته گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم، حامی محرومان و نیازمندان باشد و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748005

دیگر خبرها

  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • گلایه‌های بازیکنان از سرپرست جدید باشگاه استقلال
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه